A mi mesénk…

 • our story
 • A Vitapress Kft. 1989-ben alakult. Az elmúlt több, mint 20 év alatt dinamikusan fejlődött, napjainkra mind Magyarországon, mind a régióban a gyermekpezsgő-piac meghatározó szereplőjévé vált.

  A világon elsőként a Vitapress Kft. gyártott az egész palackot beborító, zsugorfóliába csomagolt gyermekpezsgőt. A vidám figurák és a pezsgő ünnepi varázsa hamar belopta magát a gyermekek és a felnőttek szívébe szerte a világon. Az ünnepi hangulat és a születésnapi partik elengedhetetlen kellékévé váltak a szőlő, alma, eper és barack ízben készülő gyermekpezsgők. Négy kontinens 50 országában dolgozunk partnereinkkel azon, hogy folyamatosan megújuló kínálatunkkal kivívjuk a kisebb és nagyobb gyermekek elismerését.
  Disney licensz alapján gyártott termékeink méltán népszerűek nem csak külföldön, de Magyarországon is: A Miki Egér, Verdák, A Karib Tenger Kalózai, Princess (Hercegnők), Jégvarázs gyermekpezsgők már itthon is egyre több helyen kaphatók.

   

  Warner licenszes termékeink, Tom és Jerry, Batman valamint Scooby Doo grafikával hamar népszerűvé váltak „a kis hősök” között.
  A Vitapress Kft. saját grafikával ellátott termékei „Dino Party”, Unikornis, „Back To School”, a legkisebbeket, tiniket vagy éppen az alkoholt fogyasztani nem kívánó szülőket célozzák meg. Ezen kívül egy igazi ünnepi hangulatú csomagolást is megjelenítettünk Christmas Party néven, valamint nyitottak vagyunk ügyfeleink egyedi dízájn alapján megálmodott palackjainak elkészítésére is.